Studenţi

Informaţii privind admiterea la Studiile Masterale 2021

Data ultimei actualizări : 10.03.2021 | Tipăreşte pagina

Admiterea la studii universitare de masterat, Domeniul Medicină şi Farmacie se organizează în sesiunea Septembrie 2021, după următorul calendar:

 • în perioada 13.09.2021- 17.09.2021 – completarea on-line a fişei de înscriere şi depunerea dosarului de înscriere de către candidaţi, verificarea conţinutului dosarului şi validarea înscrierii de către personalul Universităţii;
 • 21.09.2021 – concurs de admitere
 • în data de 21.09.2021 – publicarea rezultatelor provizorii ale concursului de admitere, la avizierul Universităţii şi pe pagina de web proprie, www.umft.ro sau admitere-masterat.umft.ro
 • în data de 22.09.2021 – depunerea contestaţiilor şi rezolvarea acestora;
 • În 22.09.2021 – publicarea rezultatelor finale ale concursului de admitere, la avizierul Universităţii şi pe pagina de web proprie, www.umft.ro sau admitere-masterat.umft.ro
 • 23-24.09.2021 – confirmarea locului obţinut prin depunerea chitanţei care atestă plata taxei de confirmare (taxa de confirmare se plăteşte la casieria Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara) şi depunerea de către candidaţii admişi la buget şi cetăţenilor Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene a diplomelor/adeverinţelor în original la secretariat  şi semnarea contractelor de studii.

 

Procedura de înscriere a candidaţilor la concursul de admitere

 1. În perioada 13 septembrie- 17 septembrie 2021, candidaţii vor completa on-line fişa de înscriere la concurs, la adresa admitere-masterat.umft.ro, dar fără a depăşi termenul limită stabilit pentru înscriere, exprimându-şi consimţământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în acest scop.
 2.  Înscrierea candidaţilor la concursul de admitere, respectiv depunerea de către candidaţi la ghişeul de înscriere a dosarului cu actele necesare, verificarea conţinutului dosarului şi validarea înscrierii de către personalul Universităţii, se va desfăşura în perioada 13 septembrie - 17 septembrie 2021, între orele 09:00 – 14:00, la Secretariatul Studii universitare de Master (P-ţa Eftimie Murgu nr. 2). Tel: 0256 295157, e-mail: masterat@umft.ro
 3. Înscrierea candidatului la concursul de admitere se face personal, pe baza cărţii de identitate/paşaportului, sau prin reprezentant, pe bază de procură notarială.
 4. După completarea fişei de înscriere, respectiv după efectuarea şi validarea înscrierii la concurs, candidaţii vor primi câte un e-mail de confirmare şi detalierea etapelor următoare, conform prezentului Regulament.
 5. Rapoarte referitoare la situaţia numărului de candidaţi înscrişi vor fi generate zilnic şi vor putea fi vizualizate de toţi cei interesaţi, pe site-ul universităţii.
 6. Pentru candidaţii cu diploma de licenţă obţinută în străinătate, Prorectoratul Relaţii Internaţionale va aviza, în prealabil, cu menţiunea „Actele permit înscrierea”.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Informații admitere

Descarca Anexa 2 - Declaratie
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 290.47 Kb
Descarca Calendar admitere 2021
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 201.75 Kb
Descarca Cerere scutire taxa inscriere
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 352.82 Kb
Descarca Documente necesare
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 377.81 Kb
Descarca Propunere cifra de scolarizare 2021-2022 master
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 402.58 Kb
Descarca Taxe
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 443.53 Kb

Bibliografie

Descarca Preventia si recuperarea in afectiunile cardiopulmonare
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 65.48 Mb
Descarca Bibliografie Management educational sanitar
 
Tip fişier : ZIP | Dimensiune : 14.75 Mb
Descarca Managementul serviciilor sociale si de sanatate
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 3.4 Mb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >