Studenţi

Cursuri Postuniversitare

Data ultimei actualizări : 01.10.2020 | Tipăreşte pagina

ATENŢIE!
Pentru înscriere la cursurile postuniversitare vă rugăm să completaţi Fişa de înscriere (vezi categoria "Documente utile" a acestei pagini)!
Pentru a ne proteja, în contextul actualei pandemii Covid-19, vă rugăm să achitaţi pe cât posibil cursurile prin virament bancar, iar dovada achitării cursurilor, împreună cu Fişa de înscriere să ne-o trimiteţi prin e-mail la adresa cursuripostuniv@umft.ro.

 

 

ANUNŢ

Contul în care se achită contravaloarea cursurilor postuniversitare este urmatorul:

RO53TREZ62120F331700XXXX

CIF - 4269215

la explicatii scrieti CV CURS PROF...... de la......

La beneficiar: UMF ”Victor Babes” Timisoara

Daca doriţi factură trebuie să treceţi mai întâi pe la contabilitate să vă facă factură apoi să achitaţi suma în cont sau la casierie.

În toate cazurile după ce s-a facut plata trebuie să ne transmiteţi pe e-mail/personal (cursuripostuniv@umft.ro) o copie a chitanţei/ordinului de palta cu care s-a facut plata.

------------------------------------------

Plata cursurilor

Dacă se doreşte factură, înainte de a face plata oricărui curs, la casierie şi/sau prin bancă, vă rugăm să solicitaţi factură Serviciului Financiar-contabil. După solicitare puteţi efectua plata.
http://www.umft.ro/contabilitate_474

 

Sunt o alta forma de pregatire medicala continua a medicilor, farmacistilor si stomatologilor, avand o mare solicitare. Ele ofera informatii de ultima ora in cele mai diverse subspecializari, fiind organizate de urmatoarele discipline

  • CURSURI MEDICI
  • CURSURI MEDICI DENTISTI
  • CURSURI FARMACISTI 

Disciplinele universitatii sunt implicate in organizarea de cursuri postuniversitare, Acestea aduc in atentia medicilor, farmacistilor, stomatologilor, noutati, informatii utile si o documentare mai aprofundata a diferitelor specialitati. Cursurile sunt creditate de Colegiul Medicilor, Farmacistilor si Medicilor dentisti cu ore Educatie Medicale Continua.

Printre cursurile cele mai solicitate sunt cele organizate de disciplinele de Gastroenterologie, Fiziopatologie, ORL, Medicina familiei, Biochimie, Biologie celulara, Pediatrie, Micochirurgie, Chirurgie generala, cursurile Facultatii de Farmacie si cursul de Implantologie al Facultatii de Medicina Dentara.

Anual numarul cursantilor depaseste 2500 de persoane.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca FIȘĂ ÎNSCRIERE
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 111.49 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >