Studenţi

Studenţi

Data ultimei actualizări : 19.04.2019 | Tipăreşte pagina

 

Biroul de Consiliere Universitara si Dezvoltare a studentilor medicinisti

Biroul de Consiliere Universitara si Dezvoltare a studentilor medicinisti din UMFVBT isi desfasoara activitatea la parterul cladirii Facultatii de Farmacie, P-ta Eftimie Murgu, nr. 2.

ACTIVITATEA DE CERCETARE ŞTIINŢIFICĂ A STUDENŢILOR

Activitatea de cercetare ştiinţifică a studenţilor este o componentă importantă în formarea lor profesională. Participarea la activitatea cercurilor ştiinţifice studenţeşti şi ulterior elaborarea lucrării de licenţă sunt elemente de bază în orientarea  profesională şi alegerea unei specialităţi medicale. Din acest motiv se impune o reorganizare a cercurilor ştiinţifice studenţeşti precum şi al aprecierii nivelului ştiinţific al lucrărilor de licenţă.

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE AL CERCURILOR ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI

Cercul ştiinţific studenţesc este o modalitate extracuriculară şi voluntară de instruire a studenţilor cu interese ştiinţifice, care are drept scop principal aprofundarea cunoştinţelor  şi formarea deprinderilor de cercetare ştiinţifică intr-o ramură distinctă a ştiinţelor medicale.
Cercurile ştiinţifice studenţeşti sunt organizează de către discipline, pe baza opţiunii libere a acestora.
Lista cercurilor ştiinţifice studenţeşti va fi afişată pe site-ul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, urmând ca înscrierile să se desfăşoare în perioada 15.10.2012 – 30.10.2012, iar în data de 15.11.2012 numele studenţilor înscrişi la fiecare cerc ştiinţific studenţes vor fi afisate pe site.

Se constituie, începând cu data de 17.10.2012, ”Catalogul cercurilor ştiinţifice studenţeşti, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara. Catalogul va cuprinde următoarele rubrici:

  • Denumire cerc,
  • Disciplina organizatoare,
  • Criterii de admitere a studenţilor (criteriile vor fi stabilite de fiecare disciplină organizatoare),
  • Responsabilul din partea disciplinei,
  • Orarul şi tematica şedinţelor pe anul universitar în curs,
  • Lista studenţilor acceptaţi.

Catalogul se actualizeaza  anual.
La încheierea ciclului de pregătire, responsabilul de cerc ştiinţific studenţesc va transmite la prodecanatul ştiinţific al fiecărei facultăţi lista cu prezenţa studenţilor participanţi, lista lucrarilor de licenţă în curs sau finalizate, precum şi un raport succint asupra  desfăşurării activităţilor desfăşurate, menţionând beneficiile şi propunerile de îmbunătăţire a activităţii.

 Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi secţiunea De interes/Cercuri ştiinţifice studenţeşti!

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >