Studenţi

Tutoriale E-Learning

Data ultimei actualizări : 28.04.2020 | Tipăreşte pagina

Stimati Colegi, 

În conformitate cu metodologia privind organizarea şi desfăşurarea procesului didactic on-line în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, vă informăm că, opţional, în perioada de suspendare a procesului didactic, cadrele didactice pot organiza sesiuni de curs, lucrări practice sau stagii prin tele- sau video-conferinţă. De asemenea, participarea studenţilor la aceste sesiuni este facultativă. 

În acest sens, vă punem la dispoziţie o serie de soluţii tehnice, care pot fi implementate fără costuri, în vederea organizării de sesiuni de video-conferinţă. 

Pe măsură ce vor fi identificate şi alte soluţii tehnice, lista va fi actualizată cu noi ghiduri. 

Facem menţiunea că sesiunile de video-confernţă pot fi organizate prin orice alte soluţii tehnice, variantele puse la dispoziţie având un caracter informativ. 

În acelaşi timp, în vederea cuantificării efortului depus, în situaţia în care aţi decis organizarea de tele- sau video-conferinţe, vă rugăm să păstraţi evidenţa lor prin intermediul documentului anexat (un exemplar editabil poate fi descărcat şi de pe pagina web umft.ro -> Studenti -> Studiu Online) urmând a le depune la secretariatele facultăţilor după reluarea procesului didactic în format clasic. 

Pentru detalii şi suport în implementarea soluţiilor tehnice, o puteţi contacta pe Dna. Conf. Dr. Dana Stoian, responsabil cu organizarea şi desfăşurarea procesului  on-line al activităţilor didactice prin video- sau tele-conferinţe în cadrul UMFVBT (stoian.dana@umft.ro)

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Fișa Online
 
Tip fişier : DOCX | Dimensiune : 16.45 Kb
Descarca Tutorial Zoom
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 1.42 Mb
Descarca Tutorial Webex
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 1.39 Mb
Descarca Tutorial Youtube
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 1.07 Mb

Tutoriale Microsoft Teams

Descarca Tutorial Încărcarea fișiere în MICROSOFT TEAMS
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 769.47 Kb
Descarca Tutorial: crearea canalelor pentru lucrările de laborator
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 1.66 Mb
Descarca Tutorial pentru accesarea platformei MICROSOFT TEAMS
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 3.53 Mb
Descarca STARTUL prezentării video pe MICROSOFT TEAMS
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 1.55 Mb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >