Studenţi

Studii masterale

Data ultimei actualizări : 07.05.2019 | Tipăreşte pagina

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara  organizează studii universitare de master în domeniul Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie

Prin programele studiilor universitare de master se asigură absolvenţilor cu diplomă de licenţă: aprofundarea cunoştinţelor şi dezvoltarea competenţelor în domeniul studiilor de licenţă sau într-un domeniu apropiat; obţinerea de competenţe complementare pentru cei care au efectuat studii de licenţă; dezvoltarea capacităţilor de derulare a activităţilor de cercetare ştiinţifică.

Programele de studii universitare de master pot avea caracter ştiinţific (în sensul aprofundării complementare sau interdisciplinare unui domeniu de studiu şi care au ca obiectiv major formarea competenţelor specifice de cercetare ştiinţifică) sau de profesionalizare (în sensul dezvoltării competenţelor profesionale necesare pentru piaţa forţei de muncă din România şi Uniunea Europeană).

 Studiile de masterat au o durată de 2 – 4 semestre şi corespund unui număr de 30 de credite transferabile pentru un semestru de studiu.

Informatii despre legislatie, regulament gasiti in zona documentelor utile.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Legislatie

Regulament

Descarca Regulament departament studii masterale
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 636.15 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >