Despre noi

Alegeri reprezentanţii angajaţilor Mai 2016

Data ultimei actualizări : 21.11.2016 | Tipăreşte pagina

Turul II al alegerilor

În data de 31.05.2016 s-au desfăşurat alegerile privind desemnarea reprezentanţilor salariaţilor în vederea negocierii şi încheierii Contractului Colectiv de Muncă la nivel de unitate.

Având în vedere faptul că la scrutin s-au prezentat un număr de 306 salariaţi din totalul de 1002 de salariaţi cu drept de vot, nu a fost îndeplinită condiţia privind cvorumul (50%+1).

 Vă comunicăm că în data de 02.06.2016 se va desfăşura Turul II al alegerilor în vederea negocierii şi încheierii Contractului Colectiv de Muncă la nivel de unitate, în Clubul Hyperion din cadrul Căminului 1-2, al Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” Timişoara, între orele 08 – 16.

Este în interesul tuturor angajaţilor Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara să se prezinte la vot.

Preşedintele Comisie electorale,
Cons.jur. Hinţ Cristian

 

PROCEDURA ŞI CALENDARUL PROCESULUI ELECTORAL PRIVIND ALEGEREA REPREZENTANŢILOR SALARIAŢILOR ÎN VEDEREA NEGOCIERII ŞI ÎNCHEIERII CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCĂ LA NIVELUL UNIVERSITĂŢII DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE „VICTOR BABEŞ” DIN TIMIŞOARA

Procesul electoral va respecta principiile de bază ale Regulamentului electoral privind constituirea şi alegerea structurilor şi funcţiilor de conducere ale Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara.

În urma procesului electoral vor fi aleşi doi reprezentanţi ai personalului didactic şi doi reprezentanţi ai personalului TESA (didactic auxiliar şi nedidactic) pentru negocierea şi încheierea Contractului Colectiv de Muncă la nivelul UMFT.

Candidaţii trebuie să întrunească majoritatea simplă a voturilor legal exprimate pentru a fi declaraţi câştigători (50% + 1 din numărul total de voturi legal exprimate).

Procesul electoral este valid dacă prezenţa la vot constituie majoritate simplă a salariaţilor cu drept de vot din cadrul UMFT (50% + 1 din numărul total de salariaţi cu drept de vot). Dacă în primul tur nu este îndeplinit cvorumul de prezenţă se va organiza al doilea tur, unde cvorumul nu mai constituie criteriu de invalidare a procesului electoral.

Pentru alegerea reprezentanţilor salariaţilor au drept de vot următoarele categorii de salariaţi: cadre didactice angajate pe perioadă nedeterminată şi determinată, personalul didactic auxiliar şi personalul nedidactic angajat pe perioadă nedeterminată sau determinată, cu normă întreagă sau cu timp parţial.

Depunerea candidaturilor se face prin adresă scrisă la Serviciul RUNOS, prin Registratura universităţii şi poate candida orice angajat cu drept de vot din cadrul UMFT.

Vor fi declaraţi câştigători primii doi salariaţi - cadre didactice cu numărul cel mai mare de voturi şi primii doi salariaţi – didactic auxiliar şi nedidactic cu numărul cel mai mare de voturi, cu condiţia obţinerii a cel puţin 50% + 1 din numărul total de voturi legal exprimate.

 

CALENDAR

23 mai – 27 mai 2016 Depunerea candidaturilor (termen limită 27 mai 2016, ora 15.00)
30 mai 2016 Afişarea listei candidaţilor pe site-ul universităţii
31 mai 2016 (orele 08.00 – 16.00) Turul I de alegeri
1 iunie 2016 Afişarea rezultatelor alegerilor
2 iunie 2016 (orele 08.00 – 16.00) Turul II de alegeri (dacă este cazul)
3 iunie 2016 Afişarea rezultatelor alegerilor
6 iunie 2016 Depunerea contestaţiilor
7 iunie 2016 Rezolvarea contestaţiilor
8 iunie 2016 Afişarea rezultatelor finale

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca PROCES-VERBAL Turul II
 
Tip fişier : DOC | Dimensiune : 548 Kb
Descarca Lista candidaților avizați
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 291.86 Kb
Descarca Liste de vot - personal didactic auxiliar şi nedidactic
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 109.48 Kb
Descarca Liste de vot - personal didactic
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 304.24 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >