Despre noi

Departamentul de Marketing, Relaţii Publice şi Consiliere

Data ultimei actualizări : 03.06.2016 | Tipăreşte pagina

Atribuţiile şi componenţa Departamentului de Relatii Publice, Marketing si Consiliere Profesională

Aflat sub directa coordonare a Prorectoratului de Dezvoltare Academica, departamentul are rolul principal de a promova corect, intens şi focusat  activitatea educaţionala şi ştiinţifica a UMF” V. Babeş” din Timişoara. Activitatea departamentului se desfasoara pe trei nivele (intern, naţional  şi internaţional) si consta in:

  1. Coordonarea elaborării şi utilizării corecte a brand-ului UMFT.
  2. Întocmirea de materiale promoţionale – în colaborare cu Prorectoratul didactic şi Serviciul de Relaţii Internaţionale.
  3. Distribuirea de materiale promoţionale (delegaţii, universităţi partenere, ambasade).
  4. Participarea la târguri şi expoziţii.
  5. Implicarea in elaborarea imaginii şi administrării site-ului UMFT.
  6. Colaborarea cu mass-media, organizarea conferinţelor de presă (purtător de cuvânt).
  7. Colaborarea cu editura si serviciul de litografie al Universitaţii
  8. Organizarea protocolului pentru diverse evenimente: “Dr. Honoris Causa”, vizitele diverselor personalităţi interne si internaţionale, aniversări, deschiderea de anului universitar, ”Zilele Universitatii”, etc.
  9.  Activitati de consiliere profesională pentru studenţi, absolvenţi, medici rezidenţi.
  10. 10.  Activitati de tip CRO oferind suport pentru companiile farmaceutice şi de biotehnologie ce doresc  servicii de cercetare externalizate pe baza de contract

Organizare

Activitatea este coordonată de un Sef Serviciu care raporteaza Directorului de Departament (cadru didactic)si se desfaşoara in cadrul a patru compartimente (10 pers):  

I. Educaţional-ştiinţific si de relaţii internaţionale (2 persoane): colectarea, selectarea si redactarea informatiilor despre proiecte, studii iniţiate in cadrul UMFT şi articole publicate in ţară şi străinătate, colaborări externe şi schimburi de experienţă pe programe de cercetare; menţinerea la zi a calendarelor evenimentelor  educaţional-ştiinţifice organizate de UMFT (doctorate, Dr. HC, Simpozioane, Conferinţe, Congrese).
Colectarea de informaţii relevante din străinătate (târguri, burse, evenimente ale ambasadelor si consulatelor) şi colaborarea cu Departamentul de Relaţii Internaţionale în vederea conceperii si realizării materialelor promoţionale specifice; traducerea informaţiilor, textelor şi comunicatelor in limbile engleză si franceză; realizarea şi menţinerea la zi a bazei de date cu personaliţăţi care activează pe plan internaţional şi au avutlegatură cu UMFT (cadre didactice, deţinători ai titlului de “Dr. Honoris Causa”, foşti studenţi) şi promovarea activităţii UMFT prin intermendiul acestora.

II. Compartiment de promovare (3 persoane): conceperea şi distribuirea materialelor printate (broşuri, News Letter, flyere, felicitari,diplome, postere...); cooperarea cu editura si litografia (colectarea informatiilor despre editari de carte, printuri...); colaborarea cu mass-media (comunicate de presă,evenimente, purtător de cuvânt); colaborare cu autoritătile locale; activităţi dedicate site-ului universităţii; organizare de evenimente.

III. Compartiment de consiliere a studenţilor, absolvenţilor şi tinerilor rezidenţi (4 persoane): activităţi de informare şi consiliere, colaborare cu reprezentanţi ai SSMT

IV. Compartiment de studii clinice pe baza de contract (1 persoana)

Contact

Director departament
Prof. Univ. dr. med. MOTOC ANDREI
Telefon: 0256/204250 interior 1402
E-mail: amotoc@umft.ro

Şef Serviciu
Dr. MOLDOVAN CRENGUŢA
Telefon/fax: 0256/220875
E-mail: marketing@umft.ro

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >