Despre noi

UMFVBT antreprenor

Data ultimei actualizări : 08.05.2019 | Tipăreşte pagina

La iniţiativa Facultăţii de Farmacie, Consiliul de Administraţie al Universităţii, a avizat în data de 17.07.2014 înfiinţarea unui SRL, cu domeniul principal de activitate “Drogherie”.

În 14.10.2014 Senatul Universităţii aprobă înfiinţarea unei drogherii, respective a unui SRL, al cărui  asociat unic este UMFVBT.

S.C. “Victor Babeş Med” S.R.L. s-a înfiinţat la începutul anului 2015, sub numărul de înregistrare J35/890/21.04.2015, CUI 34393974, cu sediul social în Timişoara, Piaţa Eftimie Murgu nr. 1, Clădirea Facultăţii de Farmacie, Sala Toxicologie, Etaj 5.

Obiectul principal de activitate, înscris în Certificatul de înregistrare emis de Registrul Comerţului Timiş este conform cod CAEN 4773- Comerţ cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate (ACTIVITATE DE DROGHERIE).

DROGHERIE ACADEMICA

Punctul de lucru al societăţii pentru Drogherie Academica este situat în Timişoara, Bulevardul Revoluţiei din 1989, nr.9, Clădirea Facultăţii de Medicină Dentară, Sala Compresoarelor, Parter.

Având în vedere obţinerea autorizaţiilor şi avizelor de funcţionare reglementate legislativ la nivel naţional, deschiderea oficială a DROGHERIEI ACADEMICA a avut loc la data de 1.03.2017.

Pornită ca un proiect didactic, Drogherie Academica îşi doreşte să se dezvolte, dar şi să trezească spiritul antreprenorial al studenţilor farmacişti care doresc să lucreze ca voluntari în cadrul acesteia.

Pentru studenţii UMFT se acordă discount la achiziţia produselor din Drogheria Academica.

Aportul la comunitatea academică ne obligă să construim şi să implementăm standarde de top pe care dorim să le promovăm prin acest proiect.

STARTUP ACADEMICA

Pornită din dorinţa de a promova brand-ul Universităţii, Consiliul de Administraţie al UMFVBT aprobă deschiderea unui punct de lucru secundar al societăţii comerciale, în Timişoara, Piaţa Eftimie Murgu nr.2, Clădirea Facultăţii de Medicină (sediul central), Parter, cam. 49.

După parcurgerea paşilor, necesari şi legali de înregistrare şi declarare la toate autorităţile competente, în data de 3.07.2017 este dat în funcţiune şi punctul de lucru secundar Magazinul - Startup Academica.

Scopul nostru este ca obiectele personalizate să fie de calitate şi să fie un must have al membrilor comunităţii academice.

Suntem la dispoziţia tuturor de LUNI până VINERI

- Drogherie Academica, între orele 9-17
- Magazin Startup Academica, între orele 10-14

Vă aşteptăm cu drag să ne vizitaţi!

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >