Despre noi

Director Departament II şi Membru în Consiliul Departamentului II

Data ultimei actualizări : 19.10.2020 | Tipăreşte pagina

Având în vedere vacantarea unui loc de membru în Consiliul Departamentului II ca urmare a alegerii acestuia pentru funcţia de Director de Departament II, Decanatul Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara iniţiază organizarea alegerilor parţiale pentru calitatea de Membru în Consiliul Departamentului II Farmacie.

            Alegerile parţiale vor avea următorul calendar:

  • 19.10.2020 şi 20.10.2020 – informarea tuturor membrilor departamentului privind demararea procedurilor de alegere a unui Membru în Consiliul Departamentului II, cu stabilirea comisiei electorale la nivel de departament (3 persoane, din discipline diferite ale departamentului), responsabil: Directorul interimar de Departament.
  • Depunerea candidaturilor la Registratura U.M.F. „Victor Babeş” din Timişoara, pentru calitatea de Membru în Consiliul Departamentului II Farmacie (anexa 1), termen: miercuri 21.10.2020, ora 12,00.
  • Joi, 22.10.2020 – alegeri în intervalul orar 8,00 – 12,00 la sediul departamentului
  • Intervalul orar de vot şi locaţia votului vor fi comunicate spre afişare de către Directorul interimar de Departament Decanatului Facultăţii de Farmacie până cel târziu miercuri, 21.10.2020, ora 12,00 şi vor fi comunicate prin e-mail tuturor cadrelor didactice cu drept de vot.
  • Joi, 22.10.2020 – intervalul orar 12,00 – 14,00 comunicarea rezultatelor către Decanatul Facultăţii de Farmacie, pe adresa de e-mail decanat.farma@umft.ro respectiv procesul verbal scanat (anexa 2).

 

*Întreaga documentaţie în format letric va fi depusă la Secretariatul Facultăţii de Farmacie în termen de 2 zile lucrătoare de la încheierea procedurii de vot. 

-------------------------------------

 

Având în vedere expirarea perioadei pentru funcţia de Director interimar al Departamentului II şi eliberarea unui loc pentru calitatea de Membru în Consiliul Departamentului II, Decanatul Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie  „Victor Babeş”  din Timişoara iniţiază organizarea alegerilor parţiale, pentru funcţia de Director Departament II şi pentru 1 (unu) Membru în Consiliul Departamentului II Farmacie rămas vacant şi propunerile pentru calitatea de Membru în Consiliul Facultăţii de Farmacie.

Alegerile parţiale vor avea următorul calendar:

  • 12.10.2020 şi 13.10.2020 - informarea tuturor membrilor departamentului privind demararea procedurilor de alegere a Directorului de Departament II, a unui membru în Consiliul Departamentului II şi propunerile pentru calitatea de Membru în Consiliul Facultăţii de Farmacie, cu stabilirea comisiei electorale la nivel de departament (3 persoane, din discipline diferite ale departamentului), responsabil: Directorul interimar de Departament;
  • Depunerea candidaturilor la registratura U.M.F.„Victor Babeş″ Timişoara pentru funcţia de Director Departament II, pentru calitatea de Membru în Consiliul Departamentului II şi propunerea pentru calitatea de Membru în Consiliul facultăţii de farmacie  (anexa 1), termen: miercuri 14.10.2020 ora 12oo ;
  • Joi 15.10.2020 - alegeri în intervalul orar 8oo-1200 la sediul departamentului;

Intervalul orar de vot şi locaţia votului vor fi comunicate spre afişare de către Directorul interimar de Departament Decanatului Facultăţii de Farmacie până cel târziu miercuri 14.10.2020 ora 1300 şi vor fi comunicate prin e-mail tuturor cadrelor didactice cu drept de vot;

  • Joi 15.10.2020 – intervalul orar 1200-1400 comunicarea rezultatelor către Decanatul Facultăţii de Farmacie, pe adresa de email decanat.farma@umft.ro, respectiv procesul verbal scanat (anexa 2).

 

*Întreaga documentaţie în format letric va fi depusă la Secretariatul Facultăţii de Farmacie în termen de 2 zile lucrătoare de la încheierea procedurii de vot.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca ANEXA 1- Alegeri Director Departament
 
Tip fişier : DOCX | Dimensiune : 44.84 Kb
Descarca ANEXA 1- Alegeri Membru
 
Tip fişier : DOCX | Dimensiune : 44.92 Kb
Descarca Anexa 2 - Alegeri Director Departament
 
Tip fişier : DOCX | Dimensiune : 51.01 Kb
Descarca ANEXA 2 - Alegeri Membru
 
Tip fişier : DOCX | Dimensiune : 50.93 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >