Despre noi

Al II-lea Congres Naţional de Chirurgie Minim Invazivă în Ginecologie cu participare internaţională

Data ultimei actualizări : 04.06.2014 | Tipăreşte pagina

Stimaţi colegi şi prieteni,

Avem plăcerea şi onoarea să vă invităm la cel de al II-lea Congres Naţional de Chirurgie Minim Invazivă în Ginecologie „Performanţe şi Perspective în Endoscopia Ginecologică”, ce va avea loc în oraşul florilor, Timişoara, România, în perioada 28 - 31 Mai 2014.

Aşa cum Timişoara, oraş cosmopolit şi ospitalier, a reprezentat întotdeauna un punct de referinţă în medicina românească şi nu numai, ne propunem ca prin tematica abordată şi personalităţile ştiinţifice care ne vor onora cu prezenţa la această manifestare naţională cu participare internaţională, să actualizăm performanţele chirurgiei laparoscopice în ginecologie şi să mergem mai departe spre viitorul acesteia.

Vă aşteptăm cu drag la Timişoara si vă asigurăm de cele mai prieteneşti momente petrecute împreună, atât din punct de vedere ştiinţific cât şi social.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi pagina oficială a congresului!

Preşedintele congresului,
Conf. Dr. Marius Craina

Preşedintele executiv al SRCMIG,
Prof. Dr. Nicolae N. Suciu

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Afis Timisoara
 
Tip fişier : JPG | Dimensiune : 403.52 Kb
Descarca Afis Arad
 
Tip fişier : JPG | Dimensiune : 382.15 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >