Despre noi

Călin Iepure, "NETWORKING ŞI PERSUASIUNE ÎN MEDICINĂ"

Data ultimei actualizări : 12.03.2021 | Tipăreşte pagina

ZOOM Conference:
Călin Iepure, ”NETWORKING ŞI PERSUASIUNE ÎN MEDICINĂ”
Joi 11 MARTIE 2021, ora 17.30
https://www.youtube.com/c/UMFVBT

-------------


UMF ”Victor Babeş” Timişoara prin Consiliul de Consultanţă Antreprenorială, organizează:
CONFERINŢELE DE ANTREPRENORIAT ÎN MEDICINĂ
Cei mai buni profesionişti în antreprenoriat din România conferenţiază la UMF ”Victor Babeş” Timişoara, în sprijinul medicilor practicieni, a medicilor rezidenţi şi a studenţilor în medicină.

”CĂLIN IEPURE este co-autor a mai multor cărţi şi audiobook-uri şi este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator şi consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educaţie financiară, management şi îmbunătăţirea proceselor de vânzare
Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin Iepure este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public şi-a descoperit-o în cadrul organizaţiei Toastmasters, organizaţie pe care a coordonat-o în calitate de Guvernator al României.
Astăzi Călin coordonează cea mai activă organizaţie de Business Networking din România - bizz.club. Este totodată fondator al mai multor comunităţi cu influenţă în sfera educaţională sub brandul SELLification, comunităţi care au cumulat peste 40.000 de membri. Este master trainer pentru mentorii de business din şcoala antreprenorială creată de Cristian Oneţiu: Business Mentors.

La invitaţia UMF Timişoara, prin Consiliul de Consultanţă Antreprenorială, Călin Iepure va conferenţia pentru prima dată la UMF ”Victor Babeş” Timişoara, despre cum şi în ce fel ar trebui să ne construim o reţea de networking la început de carieră şi nu numai, deschizând noi perspective medicilor şi profesioniştilor în sănătate”.
(Dr Adrian Badescu)

Mai multe informatii despre Călin Iepure: https://caliniepure.ro/

-------------

1. Acces la webinarul Zoom

https://zoom.us/j/92872717427?pwd=aHRpbHpnZVp1c2oxcFRBeDVjcFVIUT09
Passcode: 501117
Notă: numărul maxim de participanţi este 1000

2. Canalul Youtube al Universităţii
https://www.youtube.com/c/UMFVBT
Notă: transmisiunea live va începe în data de 11 Martie 2021 ora 17:30.
 

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >