Despre noi

Zilele UMF "Victor Babeş" din Timişoara

Data ultimei actualizări : 07.03.2013 | Tipăreşte pagina

Conform tradiţiei, în perioada 13-14 decembrie 2012, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara organizează o serie de evenimente ştiinţifice, culturale, sportive şi artistice în cadrul " Zilelor Universităţii", evenimente la care sunt asteptaţi toţi membrii săi alături de importanţi oaspeţi de la instituţiile cu care aceasta se afla într-o continuă colaborare.

Vă aşteptăm cu drag!

Program Zile UMFT

Concert Gheorghe Zamfir - 06.12.2012

În cadrul "Zilelor UMFT" sunteţi invitaţi în 06.12.12 la orele 19:00, la sala Capitol, la concertul "Împreună pentru viaţă" organizat în colaborare cu Sectia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean şi Primăria Timişoara.

Vernisaj expoziţie de pictură "Imagini şi peisaje""

În cadrul "Zilelor UMFT", Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara şi S.S.M.T. organizează vernisajul expoziţiei de pictură „Imagini şi peisaje”, expoziţie semnată de Dr. Nicolae Constantin Balica.

Vernisajul expoziţiei de pictură va avea loc  în data de 12 decembrie 2012, începând cu orele 19:00, în incinta căminului 1-2, Amfiteatrul Farmacologie, Str. Regiment 13 Călăraşi, nr. 2, Timişoara.
Expoziţia va rămâne deschisă în perioada 12-14 decembrie 2012 între orele 09:00-15:00.
Vă aşteptăm cu drag!

Concert Marcel Pavel - 13.12.2012

În cadrul "Zilelor UMFT" angajaţii universităţii sunt aşteptaţi joi, 13.12.12 la orele 19:00, la un concert susţinut de Marcel Pavel în Aula Magna. În deschidere va cânta formaţia "Evergreen", compusă din membrii ai universităţii noastre.

Concert de orga - 14.12.2012

În cadrul "Zilelor UMFT" vă invităm vineri, 14.12.12, la orele 19:00, la un concert de orgă susţinut de dl.Prof. Felician Rosca la Domul Catolic din Piaţa Unirii.

În cadrul "Zilelor UMFT" vă invităm în perioada 10-16 decembrie 2012, la Clubul Studenţesc Hyperion la Turneul Open General Internaţional de Şah.

Cu ocazia Zilelor universităţii - Ziua porţilor deschise, 13-14 decembrie, disciplina de educaţie fizica şi sport invită studenţii şi cadrele didactice din UMF "Victor Babeş" din Timişoara să intre în competiţie. Acest eveniment îndrumă studenţii şi cadrele didactice din UMFT spre practicarea sportului în timpul liber şi un mod de viaţă sănătos, în care recreerea, buna dispoziţie, competitivitatea şi fair-play-ul reprezintă ingredientele necesare reuşitei acestuia.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Premii de excelenţă şi pentru activitate în cadrul UMFVBT
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 220.6 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >