Despre noi

DataCamp - Acces gratuit timp de 6 luni

Data ultimei actualizări : 13.04.2020 | Tipăreşte pagina

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara a încheiat astăzi un acord cu DataCamp, prin care 200 de cadre didactice ori doctoranzi respectiv 300 de studenţi, masteranzi ori rezidenţi ai săi vor putea accesa gratuit, timp de 6 luni platformele de training on-line ale DataCamp.
 
DataCamp este principalul furnizor de servicii de instruire la distanţă în Data Science, Statistică, Biostatistică şi metode de Inteligenţă Artificială (prin instrumente de Machine Learning). Modulele de instruire se desfăşoară on-line, cursanţii putând accesa oricând resursele (acestea fiind înregistrate), iar principiul de învăţare este acela de learn by example, cu o ghidare intuitivă din partea instructorilor, pornind de la “zero” şi ajungând la nivel de expert. Instrumentele pentru care se oferă training sunt instrumente consacrate şi unanim acceptate în lumea biostatisticii şi a ştiinţei datelor: R, Python, Excel, SQL, Scala şi altele. 
 
Ştim cu toţii că în medicina bazată pe dovezi biostatistica şi data science reprezintă o componentă esenţială - fără acestea neputând genera noi cunoştinţe medicale valide - astfel o analiză statistică riguroasă şi corectă fiind o componentă indispensabilă oricărui articol ştiinţific medical original, oricărei lucrări de licenţă, teze de doctorat de fapt oricărei cercetări medicale! Aşadar, vă îndemnăm cu încredere ca în aceste vremuri în care #staiacasa să folosiţi cu cât mai mult folos timpul, dezvoltându-vă aceste abilităţi, atât de necesare în cercetarea medicală (cu atât mai mult cu cât în afara acestui parteneriat un abonament de 6 luni ar presupune costuri de 150 USD). 
Cum procedez pentru a beneficia de acest cont?
 
Dacă eşti cadru didactic sau doctorand al UMFVBT completează următorul formular (atenţie, în acest formular se pot înscrie doar colegii care au adresa instituţională @umft.ro):
https://forms.gle/4SrSoDUQm9TcwBEs9
 
Pentru studenţi, masteranzi ori rezidenţi fără adresă de email @umft.ro:
https://forms.gle/4wANVXmX3rDhDWRu5
 
Având în vedere că numărul de înregistrări este limitat, formularele se vor închide automat la 200 (adrese @umft.ro) respectiv 300 de înregistrări!

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >