Facultatea de Medicină

Mesajul decanului Facultăţii de Medicină Generală

Data ultimei actualizări : 20.10.2020 | Tipăreşte pagina

Preluarea funcţiei de Decan al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara a venit într-un moment în care facultatea noastră şi universitatea, per ansamblu, trebuie să răspundă provocărilor situaţiei epidemiologice de la nivel naţional şi internaţional. Din acest motiv, încă de la începutul acestui mandat, preocuparea mea a fost pentru îmbunătăţirea procesului educaţional şi digitalizare, astfel încât facultatea noastră să poată oferi în continuare un proces educaţional de cea mai înaltă calitate studenţilor, continuarea activităţilor de predare sau evaluare fără a ne abate de la calendarul iniţial.

Cred în ideea unei facultăţi de medicină dinamică, cu un proces educaţional modern, care să corespundă nevoilor de educaţie a studenţilor noştri, să vină în întâmpinarea nevoilor de diversificare a metodelor de predare pentru cadrele didactice. Cred în rolul fundamental pe care facultatea de medicină îl are în formarea de medici, într-o Românie care are nevoie de medici. Avem nevoie de medici profesionişti, foarte bine pregătiţi, avem nevoie să formăm noi generaţii de studenţi, care să reprezinte mâine resursa umană de bază în dezvoltarea medicinei româneşti.

Pentru mine, ca medic şi tânăr decan al Facultăţii de Medicină, studentul pe care îmi doresc să-l formăm în cadrul facultăţii noastre şi care să devină viitorul medic trebuie să fie un om aplecat spre ştiinţă, dezvoltare, empatic, corect şi cu o continuă sete de cunoaştere profesională. Medicina se schimbă, vedem asta împreună, tehnologia are un rol aparte în dezvoltarea medicinei şi vreau ca procesul nostru educaţional din Facultatea de Medicină din Timişoara să se axeze pe o formare a studentului, care să răspundă nevoilor din sănătatea de mâine.

Per ansamblu cred că pentru a dezvolta Facultatea de Medicină, această dezvoltare trebuie să se încadreze în direcţia de dezvoltare a universităţii noastre, Facultatea de Medicină fiind parte integrantă a Universitatăţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, pentru mine reprezentând, de altfel, însăşi inima acestei universităţi.

Şi împreună, noi, toţi, suntem Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara!

Decan al Facultăţii de Medicină
Conf. Univ. Dr. Bogdan Timar

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Plan Managerial 2020 - Conf. Univ. Dr. Timar R. Bogdan
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 504.32 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >