Despre noi

Evenimente din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Data ultimei actualizări : 23.09.2012 | Tipăreşte pagina

În această secţiune se publică evenimentele care au loc în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara sau care au legătura cu activitatea şi preocupările studenţilor şi cadrelor noastre didactice.

 
 
 • 01
  Mar
  Drogherie Academica

  Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara vă invită să participaţi la deschiderea Drogheriei Academica. Evenimentul se va desfăşura miercuri, 1 martie 2017, începând cu ora 09:00, în incinta clădirii Facultăţii de Medicină Dentară.

   
 • 28
  Feb
  Campania Ziua Bolilor Rare 2017 – „IMPLICAREA PACIENTULUI: CERCETARE”

  La 28 februarie 2017, persoanele care suferă de o BR, familiile acestora, organizaţiile de pacienţi, politicienii, profesioniştii din sistemul sanitar, cercetătorii, se reunesc în spirit de solidaritate pentru a sensibiliza opinia publică în legătură cu BR.

   
 • 23
  Feb
  Lansarea volumului de memorialistică intitulat „Un loc fără nume, o monografie a Spitalului de Psihiatrie din Gătaia”

  Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara şi Editura „Victor Babeş” vă invită la lansarea volumului de memorialistică intitulat „Un loc fără nume, o monografie a Spitalului de Psihiatrie din Gătaia”, autor Dr. Radu Ricman, ediţia a II – a, revizuită.

   
 • 08
  Dec
  Evenimente organizate de Disciplina de Limbi moderne şi Limba română

  Disciplina de Limbi moderne şi Limba română organizează:
  1. Colocviul ”Perspective lingvistice în predarea limbilor străine şi a limbajelor de specialitate”
  2. Workshop-ul ”Specificul predării şi învăţării limbii engleze medicale”

   
 • 05
  Dec
  Zilele Universităţii

  Conform traditiei, Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş ” din Timişoara, organizează in luna decembrie ”Zilele Universităţii”.

   
 • 24
  Nov
  Valori contemporane-opţiuni si perspective. În ce ar trebui să creadă tinerii de astăzi

  Joi, 24 noiembrie 2016, la orele 14:00, in Aula Magna a universităţii noastre va avea loc o conferinţa sustinută de Prof.Petre Roman in cadrul ciclului de conferinţe pe tema " Valori contemporane-opţiuni si perspective. În ce ar trebui să creadă tinerii de astăzi”.

   
 • 21
  Nov
  Ablaţia metastazelor hepatice prin radiofrecvenţă cu abord laparoscopic

  Clinica I Chirurgie a UMVBT, impreuna cu Asociaţia Medicală “Academician Pius Brînzeu” va invita să participaţi in zilele de 21 si 22.11.2016 la workshopul susţinut de Prof. Dr. GIULIANO TESTA.

   
 • 09
  Nov
  Simpozion FiscoMed

  Vă invităm la primul Simpozion din România care reuneşte sfera medicală cu cea fiscală. Evenimentul va avea loc în data de 9 noiembrie 2016, ora 16:00, în Aula Magna.

   
 • 03
  Nov
  TIMMED 2016

  The 5th Edition of TIMMED Conference, one of the largest international events in the region, dedicated to medical education, is organized by University of Medicine and Pharmacy Victor Babes Timisoara, 3rd-5th November, 2016.

   
 • 02
  Nov
  TIMMED 2016 - PRE-CONFERENCE DAY Workshop

  Workshop-ul interactiv sustinut de prof. dr. Andreas Bock se adreseaza cu precadere doctoranzilor si abordeaza intr-o maniera structurata aspectele care definesc scrierea potrivita si eficace a lucrarilor stiintifice.
  Înscrieri la: timmed-office@umft.ro.

   
 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >