Despre noi

Evenimente din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Data ultimei actualizări : 23.09.2012 | Tipăreşte pagina

În această secţiune se publică evenimentele care au loc în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara sau care au legătura cu activitatea şi preocupările studenţilor şi cadrelor noastre didactice.

 
 
 • 21
  Mar
  Evenimentul "Ars et medica, vita longa"

  In perioada 21 martie-25 martie 2016 Lavinia-Maria Hogea & Gabriela-Mariana Luca în colaborare cu Departamentul de Consiliere şi Comunicare UMFT organizeaza evenimentul Ars et medica, vita longa gândit ca un spaţiu de dialog transdisciplinar, o suită de conferinţe şi workshop-uri.

   
 • 15
  Mar
  Competiţii sportive

  Disciplina de Educaţie Fizică şi Sport organizează o serie de competiţii sportive.

   
 • 11
  Mar
  Sesiunea de informare/prezentare Erasmus+

  In data de 11 martie 2016, ora 14, in sala Iagnov a Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara, va avea loc sesiunea de informare/prezentare Erasmus+.

   
 • 03
  Mar
  MEDIS Timişoara 2016

  Societatea Studenţilor în Medicină din Timişoara (SSMT), are deosebita onoare şi plăcere de a vă invita la cel de-al 19-lea Congres Internaţional pentru Studenţi şi Tineri Medici - ”MEDIS Timişoara 2016”.

   
 • 26
  Feb
  CAMPANIA ZIUA BOLILOR RARE 2016

  Luni, 29 februarie 2016, Campania dedicată Zilei Bolilor Rare este marcată in Timişoara printr-un Marş de solidaritate faţă de persoanele cu boli rare. Vă aşteptăm luni, in faţa Universităţii noastre, ora 13.

   
 • 19
  Feb
  Simpozionul Internaţional pe tema infertilităţii şi sănătăţii sexuale

  SC Pharma SA Iasi organizează in perioada 19-20 februarie Simpozionul Internaţional pe tema infertilităţii şi sănătăţii sexuale in incinta Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara.

   
 • 18
  Feb
  Dezbatere publică între candidaţii la funcţia de rector al UMFVBT

  Joi, 18.02.2016, ora 17.00.la sediul central al universităţii, P-ţa Eftimie Murgu, nr. 2, în sala Aula Magnavă invităm să participaţi la dezbaterea publică, în cadrul căreia cei doi candidaţi la funcţia de Rector îşi vor prezenta programul managerial şi planul operaţional.

   
 • 25
  Jan
  Prelegeri şi work-shop-uri, susţinute de/împreună cu D-na Rochelle E. Tractenberg

  Disciplina de Informatica si Biostatistica Medicala a UMFVBT organizeaza in perioada 25-26 ianuarie 2016, un ciclu de prelegeri si work-shop-uri,sustinute de/impreuna cu D-na Rochelle E. Tractenberg.

   
 • 15
  Dec
  Scoala medicala Timisoareana-FONDATORII

  Marti 15 decembrie la ora 17:00, va avea loc lansarea cartii "Scoala medicala Timisoareana-FONDATORII" a d-lui Conf.univ.dr.Sorin Ursoniu, in cadrul "Zilelor Universitatii 2015"

   
 • 10
  Dec
  Zilele Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

  Conform tradiţiei, în perioada 10-11 decembrie 2015, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara organizează o serie de evenimente ştiinţifice, culturale, sportive şi artistice în cadrul " Zilelor Universităţii".

   
 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >