Despre noi

Evenimente din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Data ultimei actualizări : 23.09.2012 | Tipăreşte pagina

În această secţiune se publică evenimentele care au loc în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara sau care au legătura cu activitatea şi preocupările studenţilor şi cadrelor noastre didactice.

 
 
 • 11
  Dec
  CAMPIONATUL DE TENIS DE MASA

  DISCIPLINA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT ORGANIZEAZA CAMPIONATUL DE TENIS DE MASA: 11-12 decembrie
  Editia a-III-a

   
 • 11
  Dec
  ZILELE UNIVERSITĂŢII

  Conform tradiţiei, Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara organizează ”ZILELE UNIVERSITĂŢII” constând într-o serie de manifestări educaţionale, ştiinţifice şi artistice la care sunt aşteptaţi studenţii, cadrele didactice cât şi intreg personalul auxiliar.

   
 • 03
  Dec
  Concertul Extraordinar al Filarmonicii Banatul dedicat "Zilelor Universităţii 2014"

  Conducerea Universităţii de Medicină si Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara vă invită la Concertul Extraordinar al Filarmonicii Banatul dedicat "Zilelor Universităţii 2014" ce va avea loc miercuri 3 decembrie, începând cu orele 19:00 in Sala Capitol.

   
 • 28
  Nov
  INTERNATIONAL SEMINAR OF CORPUS WATER AND BODY FLUIDS

  Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara împreună cu CORPUS INTERNATIONAL GROUP FOR THE CULTURAL STUDIES OF THE BODY organizează în perioada 28-29 noiembrie seminarul internaţional ” Water and Body Fluids”.

   
 • 25
  Nov
  Valori contemporane-optiuni si perspective. In ce ar trebui sa creada tinerii de astazi?

  Marti, 25 noiembrie 2014 la orele 17:00, scriitorul si jurnalistul Mircea Dinescu va sustine in Aula Magna a UMFVBT o conferinta din ciclul "Valori contemporane-optiuni si perspective. In ce ar trebui sa creada tinerii de astazi?".

   
 • 14
  Nov
  CAMPIONATUL NATIONAL UNIVERSITAR DE SAH SI TENIS DE MASA

  ASOCIATIA "STUTENT SPORT" IN PARTENERIAT CU UMFT (DISCIPLINA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT) ORGANIZEAZA IN ZILELE DE 14-15 NOIEMBRIE CAMPIONATUL NATIONAL UNIVERSITAR DE SAH SI TENIS DE MASA.
  COMPETITIA SE VA DESFASURA IN SALA DE SPORT A UNIVERSITATII.

  INSCRIERILE SE FAC LA ADRESA DE PE AFIS.

   
 • 20
  Oct
  Decernarea titlului de "Doctor Honoris Causa" domului Dr. Adrian Kasaj

  Luni 20 octombrie la orele 12:00 va avea loc in Sala Senatului UMFVBT ceremonia de decernare a titlului de "Doctor Honoris Causa" domului Dr. Adrian Kasaj, Seful sectiei de Parodontologie si Profesor Asociat al Universitatii Johannes Gutenberg din Mainz, Germania.

   
 • 16
  Oct
  A cincea Conferinţă Naţională de ORL Pediatrie, cu participare internaţională

  Clinica de Otorinolaringologie şi Chirurgie Cervico-Facială din Timişoara şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara organizează în perioada 16-18 octombrie 2014, cea de-a cincea Conferinţă Naţională de ORL Pediatrie cu participare internaţională.

   
 • 07
  Oct
  Romanian Interantional University Fair

  UMF "Victor Babes" Timisoara va participa, la fel ca in fiecare an, in 7 octombrie la "Romanian Interantional University Fair" ce va avea loc in incinta hotelului Continental din Timisoara.

   
 • 02
  Oct
  Al XIII-lea Congres Roman de Flebologie

  Clinica I Chirurgie organizeaza in perioada 2-4 octombrie 2014 al XIII-lea Congres Roman de Flebologie cu participare internationala.

   
 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >