Despre noi

Evenimente din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Data ultimei actualizări : 23.09.2012 | Tipăreşte pagina

În această secţiune se publică evenimentele care au loc în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara sau care au legătura cu activitatea şi preocupările studenţilor şi cadrelor noastre didactice.

 
 
 • 20
  Mar
  Medici timişoreni-artişti plastici

  Joi, 20 martie 2014, Universitatea de Medicină şi Farmacie ” Victor Babeş” din Timişoara organizează expozitia "Medici timişoreni-artişti plastici”. Vernisajul va avea loc in Clubul Hyperion (căminul 1) P-ţa Eftimie Murgu nr.2 incepand cu orele 17:00.Curatorul expoziţiei Robert Şerban

   
 • 08
  Mar
  Fiinţare întru cunoaştere

  Compartimentului de Consiliere organizeaza, incepand de sambata 8 martie, o serie de activitati in cadrul unui grup de dezvoltare personala si de creativitate cu studentii, sub coordonarea d-nei psiholog, sef de lucrari Teodora Anghel.

   
 • 27
  Feb
  Driving clinical practice by molecular analysis in lung cancers

  "Thursday UMFT Science Seminar Series" si Cercul Stiintific Studentesc al Disciplinei de Biochimie va invita sa participati la conferinta "Driving clinical practice by molecular analysis in lung cancers", sustinuta de D-l Prof. Dr. Med. Bogdan Dragos Grigoriu, in data de 27.02.2014, orele 17.

   
 • 12
  Dec
  A15-a editie a MEDFEST

  Joi, 12 decembrie 2013, incepand cu orele 20.00, va avea loc, la Clubul No Name din Timisoara, cea de-a 15-a editie a MEDFEST.

   
 • 10
  Dec
  Concert de Colinde

  Timisoara Dental Students Association(TDSA) organizeaza deja traditionalul Concert de Colinde. Va asteptam cu voie buna si cu spiritul sarbatorilor de iarna in suflet, MARTI, 10 Decembrie, ora 20:00, in amfiteatrul Nedelcu al Facultatii de Medicina Dentara.

   
 • 05
  Dec
  Seara Nigeriana

  Sharing the Diversity, the University in a Plate: NIGERIA!

  Sharing the Diversity, the University in a Plate este tema de anul acesta a Cercului de Antropologie Culturală al Universităţii de Medicină ( A.C.U.M.).

   
 • 27
  Nov
  Expoziţie de fotografie - Laszlo Molnar - "Culori mediteraneene"

  Expozitie cu fotografiile lui Laszlo Molnar
  Tema: Culori mediteraneene
  Data: 27-30noiembrie
  Interval de vizitare: 14:00- 19:00
  Sala: Hyperion

   
 • 21
  Nov
  Zilele Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

  Conform tradiţiei, în perioada 21-22 noiembrie 2013, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara organizează o serie de evenimente ştiinţifice, culturale, sportive şi artistice în cadrul " Zilelor Universităţii".

   
 • 21
  Nov
  Conferinţa de închidere a proiectului POSDRU /86/ 1.2/ S/ 63815, „Calitate şi competenţă profesională europeană în educaţia medicală şi în managementul activităţilor educaţionale”

  Vă invitam să participaţi la Conferinţa de închidere a proiectului POSDRU /86/ 1.2/ S/ 63815, „Calitate şi competenţă profesională europeană în educaţia medicală şi în managementul activităţilor educaţionale”, eMediqual în perioada 21-22 noiembrie 2013. Manifestarea este organizată de UMFVBT.

   
 • 13
  Nov
  Prezentarea rezultatelor proiectului EUROASPIRE

  Institutul de Boli Cardiovasculare în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara, Fundaţia Română a Inimii şi Forumul Naţional de Prevenţie organizează miercuri 13 noiembrie 2013 în Aula Magna a UMFVBT, prezentarea rezultatelor proiectului EUROASPIRE.

   
 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >